О. Назаров Суди ҳақида Швед ТВсида

О. Назаров Суди ҳақида Швед ТВсида
127 views
14 July 2012 - 16:06


Stort intresse i Asien för rättegång
Uzbeker i exil rapporterar löpande om förhandlingarna Den pågående rättegången mot det uzbekiska par som misstänks ha hjälpt till med mordförsöket på imamen Nazarov i Strömsund, följs av många uzbeker.

På plats i tingssalen i Östersund är Muhammadsaleh Abutov, ordförande i uzebekiska föreningen Tayanch. Själv bor han i Bräcke och skriver nu på olika hemsidor om rättegången.

– Många uzbeker följer rättegången på olika hemsidor, som BBC och Radio Free Europe. De vill se vad resultatet blir, säger Abutov.

Han menar att uzbekerna i exil är övertygade om att paret är skyldiga, “eftersom deras berättelse inte hänger ihop”. De tror också att det är den uzbekiska regimen som ligger bakom mordförsöket.

Själv utesluter han inte att det finns en fara även för hans eget liv. Uzbekisk TV har visat program som pekar ut imamen Nazarov som terrorist. Ett liknande program har visats om Abutov, säger han.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/jamtlandsnytt/stort-intresse-i-asien-for-rattegang

windows 10 kaufen office 2019 kaufen office 365 kaufen windows 10 home kaufen windows 10 enterprise kaufen office 2019 home and business kaufen office 2016 kaufen windows 10 education kaufen visio professional 2019 kaufen project 2019 kaufen project 2016 kaufen visio 2016 kaufen windows server 2012 kaufen windows server 2016 kaufen windows server 2019 kaufen betriebssysteme office software windows server softhier instagram türk takipçi satın al instagram türk beğeni satın al instagram görüntülenme satın al instagram otomatik beğeni satın al facebook türk beğeni satın al facebook sayfa beğenisi satın al facebook türk takipçi satın al twitter türk takipçi satın al twitter türk beğeni satın al twitter retweet satın al youtube türk izlenme satın al youtube türk abone satın al takipçi hilesi