Жириновский ахмоқми?

Калласига нима келса гапираверадиган рус шовинист ва миллатчи сиёсатчи Жириновскийни баъзилар ахмоқ, деб ўйлашади.

Жириновский ахмоқми?
59 views
21 January 2013 - 10:32

indir (12)Калласига нима келса гапираверадиган рус шовинист ва миллатчи сиёсатчи Жириновскийни баъзилар ахмоқ, деб ўйлашади. Аммо у оммавий ахборот воситаларига нимани гапиришини олдиндан ўйлаб, кейин ўзини тентак қилиб кўрсатадиган сиёсатчилардан бўлса керак. Мана шу рус миллатчиси “Вести” билан ўтказган суҳбатида шундай деган:

“Жириновский: Я хочу, чтобы мы учились, что вот так мы должны действовать. Что мы должны были не красное знамя нести куда-то, а обеспечить безопасность Средней Азии, у нас были бы сейчас загружены все наши текстильные фабрики самым дешевым хлопком, у нас были бы свои фрукты, а не тропические.

Брилев: Не боитесь, что вас в неоколониализме обвинят?

Жириновский: Это экономика, вы понимаете? Я сам из Средней Азии. Да мы там жили, мы торжествовали. Асфальт, музеи, университеты, заводы, никакой безработицы, чистота, никакого исламизма, никаких мечетей, никаких паранджа.

А теперь что? С юга и с востока подпирают талибы и радикалы-исламисты, вся Средняя Азия покрылась мечетями и идет террор, сталкиваются таджики, узбеки, киргизы и казахи”
(centrasia.ru)

Мен ўзим Ўрта Осиёданман дейди Жириновский бу суҳбатида. У ерда яшаган пайтимизда зафар бизнинг қўлимизда эди. Ишсизлик йўқ эди, ҳамма томон асфальт ва топ тоза эди, университетлар ва заводлар бор эди. Исломчилик, масжидлар, паранжилар йўқ эди. Эндичи, жануб ва шарқдан толиблар ҳужум қилишмоқда, тожиклар, ўзбеклар, қирғизлар, қозоқлар урушмоқда…

Жириновский бунга илова сифатида бу халқлар аввал бизнинг мустамлакамиз эди, бугун эса мустақил давлатлардир, дейишни албатта “унутган”…

Чунки у баъзилар ўйлагандек, ахмоқ сиёсатчи бўлмаса керак, Нима дедингиз?

Фурқатбек